divendres, 7 de desembre del 2012

Trucant a les portes del cel. JORDI SIERRA I FABRA



Argument

La novel·la gira entorn a la protagonista, la Sílvia, estudiant de medicina; té dinou anys,viu a Barcelona i decideix fer un viatge a l’Índia com a cooperant en un hospital. Per fer això s’oposa als seus pares i al seu nòvio, que es nega a estar lluny de la Sílvia durant tot un estiu.
Durant la seva estada a l’Índia es va adonar que aquell era tot un món amb patiment i dolor, diferent del seu. D’altra banda va conèixer a gent cooperant com ella i que ho donarien tot per estar en aquell lloc i ajudar els altres. També va conèixer en Mahendra, un home indi que es va enterrar en el seu palau després de la misteriosa mort de la seva dona i dels seus fills.
Aquesta experiència li va canviar la seva vida i la seva manera de pensar i va poder aclarir els seus sentiments (si realment estima l’Artur, el seu nòvio, o només era perquè sempre el tenia al costat).
Finalment, les persones que es van oposar al seu viatge i, sobretot, el seu pare van valorar el seu treball i van entendre que si totes les persones que poden ajudar, ho fessin, el món aniria millorant de mica en mica.

Opinió personal

Trucant a les portes del cel, de Jordi Sierra i Fabra, és una novel·la que m’ha agradat molt perquè és una obra que tracta un tema social. Tot i que el món està en el mateix segle i el mateix any, es troba dividit en mons que no s’assemblen gaire i aquí també es veu la injustícia que hi ha en la vida a nivell social i econòmic. Però, en aquesta, Jordi Sierra i Fabra ho fa situant el lector en cada minut de cada situació, perquè és un dels autors que escriu amb tota la seva passió i amb això fa que el lector visqui dins de cada personatge mentre llegeix.
Jo recomano aquest llibre a totes aquelles persones que els agrada llegir llibres que tracten temes que existeixen en la nostra societat i que al mateix temps hi hagi una mica d’amor.

Salima Arzine 4t A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada